Skip to content

Personvernerklæring

Hva er en personopplysning?

En personopplysning er enhver opplysning som direkte eller indirekte kan knyttes til en fysisk person, herunder blant annet navn, e-postadresse, IP-adresse og mobilnummer.

 

Hvilke personopplysninger behandler vi?

De personopplysningene vi behandler kan deles inn i følgende kategorier:

  • Grunnleggende informasjon, slik som navn og kontaktopplysninger
  • Opplysninger når du besøker våre hjemmesider, herunder dato og tid, hva slags PC/mobiltelefon, operativsystem og nettleser du bruker, IP-adresser, skjermstørrelse, etc.

 

Kontaktregister

Vi lagrer kontaktinformasjon i vår prosjektdatabase. Formålet med denne behandlingen er å kunne identifisere og finne kontaktinformasjon til våre kunder.

 

Nyhetsbrev

Omega Holtan sender ut nyheter på e-post og publiserer nyhetssaker på sosiale medier slik som på våre Facebook-, LinkedIn-sider. 

For at vi skal sende nyhetsbrevene til riktig person, må vi registrere e-postadresse. Disse opplysningene slettes fra vår nyhetsbrevliste når vi får beskjed om at du ikke lenger ønsker å motta informasjon fra oss. Opplysningene slettes også om vi får tilbakemelding om at e-postadressen ikke lenger er aktiv.

 

Informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) til å loggføre bruken av omegaholtan.no. Formålet med dette er å føre statistikk over bruken og danne grunnlag for å kunne forbedre nettsiden. Du kan velge å avstå fra bruk av informasjonskapsler ved å endre innstillingene i din nettleser. Dette vil imidlertid kunne medføre at du ikke vil få tilgang til enkelte funksjoner på nettsiden.

 

Google Analytics

For å lage et brukervennlig nettsted analyserer vi brukermønsteret til de som bruker vår nettside gjennom analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler for å registrere brukerens IP-adresse som gir informasjon om brukerens bevegelser på nett.

Statistikken gir svar på hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Omega Holtan anonymiserer brukerens IP-adresse før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den anonymiserte IP-adressen brukes til å identifisere deg som besøker vår nettside.

 

Den registrertes rettigheter

Ved å henvende seg til Omega Holtan har den registrerte rett til å kreve innsyn i, korrigering eller sletting av personopplysninger som gjelder den registrerte.

Dersom grunnlaget for behandlingen av personopplysninger er samtykke, har den registrerte til en hver tid rett til å trekke tilbake sitt samtykke ved å kontakte Omega Holtan.

 

Sem, 13. juli 2021

Omega Holtan AS