Skip to content

Thomas Haugen er ny avdelingsleder i Omega Holtan

Thomas Haugen er ansatt som avdelingsleder for de rådgivende ingeniørene i Omega Holtan. Han kommer fra stillingen som produksjonssjef i Mectro.

Haugen får ansvaret for rådgiverne innen samferdsel, næringsbygg, industri og EX-installasjoner i den vestfoldbaserte Rejlers-virksomheten.

– Thomas har opparbeidet seg en betydelig kompetanse som rådgiver. Vi er derfor svært glade for at han nå er hjemme igjen hos Omega Holtan, etter fire år i Mectro. Han styrker vårt fagmiljø og blir en viktig kraft for å bistå både private og offentlige virksomheter i deres utviklingsarbeid, men ikke minst i å tilpasse seg de nye rammebetingelsene på elektrifisering og elektrooptimalisering, sier administrerende direktør Petter Arnesen i Rejlers Norge.

Thomas Haugen er utdannet ved Høgskolen i Østfold og har i tillegg fagbrev som elektrotekniker. Han har tidligere blant annet arbeidet som prosjektingeniør i Mesta og SET elektro, før han kom til Omega Holtan første gang i 2016.

– Rejlers og Omega Holtan har en sterk posisjon og et betydelig fagmiljø innen elektrifisering. Å få være med å styrke bærekraftsarbeidet på lang sikt og finne løsninger for å redusere konsekvensene av rekordhøye strømpriser på kort sikt, var en utfordring jeg med glede sa ja til. Å få jobbe med de dyktige, rådgivende ingeniørene i Omega Holtan og samtidig arbeide tett med Rejlers´ fagmiljøer i Norge og i Norden er en unik mulighet, sier Thomas Haugen.

Rejlers Norge kjøpte Omega Holtan i mars. Virksomheten er et teknisk rådgivingsselskap innen elektro og automasjon. Rejlers er en av de største rådgivingsaktørene i Norge innen elektro, automasjon, energi og klima. Rejlers Norge har i dag rundt 200 medarbeidere, fordelt på ti kontorer.

– Vi opplever stor etterspørsel på alle våre fagområder. Det skyldes behovet for økt elektrifisering i en rekke bransjer, større krav til dokumentasjon og nå også ønske om å redusere energibruken. For å dekke dette behovet trenger vi medarbeidere som Thomas, men også de som har kompetanse innenfor andre fagområder, sier Petter Arnesen. Rejlers Norge skal ansatte 30 nye medarbeidere i løpet av høsten.