Skip to content

Omega Holtan satser på bærekraft i nytt miljøvennlig bygg

Rådgivningsselskapet Omega Holtan, som er en del av konsernet Rejlers, flytter inn i et av de mest miljøvennlige byggene i Vestfold. – Bærekraft blir et stadig viktigere område for oss. Derfor er det viktig at det også synliggjøres hvor vi selv holder til, sier Ragnar Holtan.

Det nye kontorbygget, som ligger på Sem i Tønsberg er BREEAM-sertifisert og har en klar bærekraftprofil.

– Bærekraft er integrert i alt vi arbeider med, enten det er bygg, infrastruktur eller rådgivning for industrien. Derfor var det viktig for oss å ha kontorer som speiler en så stor del av vår virksomhet, sier daglig leder Ragnar Holtan i Omega Holtan.

Selskapet er en del av Rejlers-konsernet, som i Norge blant annet er ledende på arbeid med elektrifisering og energioptimalisering. Omega Holtan tilbyr som en del av dette et bredt spekter av tjenester innen energi, industri, bygg og infrastruktur.

– Vi har en langsiktig forpliktelse til å redusere vår egen og våre kunders miljøpåvirkning og å støtte bærekraftig utvikling. Vårt nye kontorbygg er derfor et ideelt valg i arbeidet med vår egen bærekraftstrategi, sier han.

 

Han ser at både utviklere og eiere av næringsbygg har fått økt interesse for å sikre en bærekraftig profil på nye bygg og redusere klimaavtrykket for eldre bygg.

– Mange eier- og driftsselskaper av eiendommer har press fra både myndigheter og egne eiere for å bli mer bærekraftige. Kravene er skjerpet. Vi jobber tett sammen med en rekke av dem for å finne gode, langsiktige løsninger, for å redusere den negative miljøpåvirkningen. For å være troverdige som rådgiver, var det naturlig for oss å velge et bærekraftig, BREEAM-sertifisert bygg da vi skulle finne nye lokaler, sier Holtan.

Det nye kontorbygget gir Rejlers mer plass til å vokse videre i regionen.

Vi ansetter og vil fortsette å ansette nye kollegaer fremover. Behovet for våre rådgivningstjenester er økende, og med nye lokaler håper vi at vi skal tiltrekke oss enda flere kollegaer, sier han.

 

Det lagt stor vekt på at lokalene skal være en moderne og inspirerende arbeidsplass for de ansatte. Kontorlokalene er utstyrt med den nyeste teknologien, og er designet for å fremme samarbeid og kreativitet.

– Vi ser frem til å fortsette å levere våre tekniske rådgivningstjenester til våre kunder fra vårt nye, bærekraftige hjem, sier Ragnar Holtan.

 

Om Rejlers
Rejlers Norge er ledende rådgivere på smarte og sikre energiløsninger i bygg, byer og samfunn, med spisskompetanse på energi, industri, infrastruktur og bygg. Rejlers Norge er en del av et konsern med hovedkontor i Sverige og totalt 3 000 ansatte i Norge, Sverige, Finland og De forente arabiske emirater. I 2022 omsatte Rejlers for 3,51 mrd. svenske kroner, og B-aksjen er notert på Nasdaq Stockholm. Den norske virksomheten ledes av administrerende direktør Petter Arnesen. www.rejlers.no

 

 

Kontaktpersoner

Ragnar Holtan, daglig leder Omega Holtan

Telefon: 957 31 837, e-post: ragnar.holtan@rejlers.no

Mona Jentoftsen, markeds- og kommunikasjonssjef, Rejlers Norge og Omega Holtan,

tlf: 454 20 222, e-post: mona.jentoftsen@rejlers.no