Skip to content

Omega Holtan leverer undervisningsutstyr til Nordland Fylkeskommune

Nordland fylkeskommune bygger ny videregående skole på Leknes i Vestvågøy kommune. Vest-Lofoten videregående skole er i sluttfase av byggeprosessen, og Nordland fylkeskommune har signert kontrakt med Omega Holtan, for levering av undervisningsutstyr bestående av 4 fullutstyrte hydraulikkbenker fra Bosch Rexroth Norge.

Innkjøpet inkluderer montering, levering, opplæring og garanti av maskinene.

I konkurransen ble pris vektet 60%, og kvalitet vektet 40%.

Hydraulikkbenkene skal benyttes ved opplæring og det var derfor krav til høy kvalitet på utstyret, samtidig som brukervennligheten var viktig for skolen.

«Det nedlegges mye arbeid kontinuerlig, for å være i posisjon til å tilby undervisningsutstyr til videregående skoler, fagskoler, høgskoler og universiteter i Norge.

Det er derfor veldig moro når vår strategi om å levere kvalitetsutstyr virker, og vi kan vinne på kriterier som gir skolene høyest verdi vurdert mellom innkjøpskostnad, levetidskostnader og nytteverdi – sier Key Account Manager i Omega Holtan, Arne Mellingsæter.

 

Fakta om Nordland fylkeskommune

Nordland fylkeskommune jobber på tvers av hele fylket, og for at regionen skal være et attraktivt og godt sted å bo, arbeide og leve i. Oppgavene spenner seg fra Videregående opplæring, tannhelsetjenesten og samferdsel, til næringsutvikling, kultur og kulturminner, folkehelse, internasjonalt samarbeid og naturforvaltning.
Nordland fylkeskommune har 16 videregående skoler som fordeler seg langs hele fylket.
Fylkeshuset og administrasjon er lokalisert i Bodø.
Nordland fylkeskommune har ca. 3 500 ansatte og ca. 10 000 elever.

 

Fakta om Omega Holtan

Omega Holtan er en landsomfattende kompetansevirksomhet innen elektro og Ekom, med hovedfokus på markedene:

  • Kurs og konsulentvirksomhet 
  • Prosjekt og prosjekteringstjenester
  • Kontroll, termografering og internkontroll elektro

 

Omega Holtan tilbyr undervisningsutstyr til skole innen Elektro, TIP (Teknikk og Industriell Produksjon, kjøretøy og naturfag).

Leverer utstyr blant annet fra Tyske LeXsolar, Bosch Rexroth, LD Didactic.