Skip to content

Ny daglig Leder i Omega Termografering

Ny daglig leder er Ragnar Holtan (31), som har hatt forskjellige oppgaver i Omegaselskapene siden 2009. Holtan er fra før daglig leder i Omega Engineering. Tidligere daglig leder Lars Fevang fortsetter som styremedlem i Omega Termografering.

Ragnar Holtan er oppvokst i Re og er har en bachelor i Ingeniørfag innen maritim elektro automasjon fra Høgskolen i Vestfold, der han uteksaminerte i 2009, samme år som han ble ansatt i Omega Termografering. I 2014 ble Holtan formelt ansatt som daglig leder i Omega Engineering, og inntrer som daglig leder også i Omega Termografering fra og med høsten 2015.

 

Styret i Omega Termografering ønsker å takke Lars Fevang for sin mangeårige gode innsats i selskapet, samtidig som det stiller seg 100 % bak Ragnar Holtan med sin strategi for videre utvikling og vekst.

 

Ragnar Holtan:

«Jeg er stolt av å kunne lede Omega Termografering videre, som et av Norges største selskaper innen sertifisert elkontroll og taksering av elektriske anlegg. Selskapets nylige sammenslåing med Jørn Holtan AS, har også gitt et solid fotfeste i markedet for kurs, opplæring og prosjekteringstjenester. Dette gir oss et godt utgangspunkt for videreutvikling innen faget.

 

 Jeg er stolt av tillitten styret viser og vil bruke den eksisterende kompetanse sammen med nytenking for videre å utvikle Omega Termografering.»

 

 

Faktaboks:

Omega Termografering ble etablert i 1996. Selskapet har hovedkontor i Tønsberg i tillegg til avdelingskontorer i Sør-Trøndelag, Oppland, Østfold, Buskerud, Vestfold, Telemark og Vest-Agder. Våre hovedprodukter er inspeksjon og termografering av elektriske anlegg, kurs og opplæring samt prosjektering og dokumentering av elektriske anlegg. Selskapet med ansatte innehar Nemko-sertifiseringer ihh til NEK 405-1, 405-2, 405-3, 405-4.

Omega Konsernet består av 4 Omega-selskaper:

Omega Engineering AS

Omega Termografering AS

Omega TDS AS

Omega Energi AS