Skip to content
Alt innen elektrokompetanse

Landbrukskontroll

Elkontroll for landbruket

Feil i elektriske anlegg fører dessverre til mange branner, husdyrbranner og dyretragedier. De fleste forsikringsselskap oppfordrer nå sine næringslivskunder, særlig innenfor landbruk, til å gjennomføre jevnlige elkontroller som et forebyggende tiltak.

Internkontroll av elanlegget forebygger brann og hindre driftsstans. Du får rabatt på forsikringen med en kontroll av et sertifisert foretak med en sertifisert inspektør. NEK 405-3 landbruk.

Hva inngår i landbrukskontroll?

Våre inspektører foretar en kontroll av bedriftens internkontrollsystem, i tillegg til at vi utfører fysisk kontroll av det elektriske anlegget. Hvis det ikke finnes et internkontrollsystem, tilbyr vi å utarbeide dette.

Våre kontrollører foretar deretter termografering av det elektriske anlegget. Dette avdekker unormalt varme punkter, og kan identifisere potensielt farlige områder før de forårsaker brann eller driftsstans.

Hvorfor velge elkontroll fra Omega Holtan?

Elkontroller utført etter normserien NEK 405 er et forebyggende tiltak som kan redusere risikoen for brann. Omega Holtan er et NEK 405-4-sertifisert selskap, og vi tilbyr NEK 405-3-sertifiserte kontrollører til næring- og landbrukskunder over hele landet.

Husk at jevnlige kontroller gir både sikkerhet og forutsigbarhet.

Portrett av Arne Mellingsæter

På tide å bestille landbrukskontroll?

Kontakt
Arne Mellingsæter
Mobil: 915 67 560
Epost: arne.mellingsaeter@omegaholtan.no